
מגשי פירות בקרית ביאליק – סלסלת פירות בקרית ביאליק
מגשי פירות בקרית ביאליק
מגש הפירות בקרית ביאליק הפכו כבר מזמן לדבר שבשגרה, רבים מזמינים אותם לאירועים שונים או לפינוק טעים לחברים או למנהלים. רבים אינם יודעים כי הבדל בין מגש פירות איכותי וטעים לבין מגש פירות שאינו כזה. במאמר זה יינתן דגש על שיטות חיתוך שונות של מגשי פירות ועל הכלים השונים שבהם משתמשת החברה המעצבת. חברת דרגון בעלת ניסיון רב בעיצוב וחיתוך של פירות ותשמח מאד לחלוק אתכם מידע.
חיתוך פירות אומנות
לרבים נראה כי כל אחד יכול לחתוך פירות וכי זוהי משימה לא קשה במיוחד. חיתוך פירות והכנת מגשי פירות מעוצבים ואיכותיים כמו שחברת דרגון מכינה מתבצע על ידי מקצועניים להלן שיטות החיתוך שבהם משתמשים בחברת דרגון:
חתוך פירות לגודל זהה לחלוטין :
זוהי שיטת עיצוב שבה המעצב לוקח פרי מובחר וטרי מנקה אותו היטב מלכלוך קליפה וגרעינים וחותך אותו לחלקים בגודל זהה. בדרך כלל החלקים יהיו לא בגודל קטן במיוחד אך גם לא גדול במיוחד. שיטה זו מתאימה לחיתוך כל סוגי הפירות וניתן להשתמש בחלקי הפירות הזהים לעיצוב מגשי הפירות.
חיתוך פירות לרצועות ארוכות ודקות :
בשיטה זו המעצב לוקח את הפרי הטרי שנבחר ונשטף. הוא חותך אותו לרצועות ארוכות ודקות שיטת חיתוך זו מתאימה לכל סוגי הפירות ויכולה לשמש אחר כך לעיצוב מושלם של מגש הפירות .
שיטה שבה חותכים את הפרי בצורתו הטבעית :
בשיטה זו שהיא שיטת חיתוך פשוטה יחסית בה חותכים את הפרי על פי הצורה הטבעית שלו פרי עגול יחתך לעיגולים אבטיח יחתך בהתאם לצורה הטבעית שלו וכן גם מלון.
חיתוכי פירות בצורות שונות :
בחברת דרגון מתמחים היטב בחיתוך ייחודי של פירות בצורות שונות כמו פרחים ובעלי חיים שונים כמו ברבורים למשל.
סכינים:
יש כאלו שמשמשים במכשירי חתוך מיוחדים החותכים את הפירות אבל במגשי פירות של חברת דרגון תוכלו למצוא פירות חתוכים בעבודת יד ומעוצבים באומנות.
מה הופך את המגש למוצלח:
- פירות מובחרים וטעימים
- פירות טריים עם דגש לפירות העונה
- ניקיון הפירות
- חיתוך ועיצוב מגשי פרות